Faaborg Roklub udbyder rospinning for klubbens medlemmer.

Det er sjov og effektiv træning af hele kroppen. En instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til god musik.

Nyt!!  Så er vi klar med vores nye tiltag eRoning stjerne

eRoning er videotræningsprogrammer med en virtuel instruktør, som altid er klar til at træne sammen med os.

Der findes forskellige former for programmer - størstedelen af træningsprogrammerne varer mellem 30-55 minutter.

Et enkelt er kort og hårdt, og varer blot 10 minutter. Programmerne er målrettet motionister, hvor alle kan være med.

Så der er garanti for sved på panden til både erfarne roere, nybegyndere og supermotionister.

Holdoversigt

IMG 3404

Når deltagerne har fået styr på teknikken, og får kanaliseret mest mulig kraft ind i hvert enkelt rotag, er rospinning en særdeles effektiv måde at forbedre kondition, styrke og dermed også fedtforbrænding.

Noget for dig?  Så kontakt os  stjerne

Du skal medbringe:

Trænningstøj som du kan bevæge dig i.

Indendørssko.

Drikkedunk.

Gåpåmod og godt humør.

Der er mulighed for omklædning og bad i klubben.