Retningslinier gældende for Faaborg roklub fra 14.06.2021

• Udendørs roning er tilladt for alle.
  • Fælles kontaktflader i båd, årer og redningsveste rengøres efter gældende retningslinier.
  • Indendørs:
  • Alle medlemmer må ro i romaskine, men der er krav om coronapas indtil 1. august.
  • Der må højst være 6 romaskiner i gang i ergometerrummet (arealkrav på 4 m2 pr person indtil 1. august, herefter et arealkrav på 2 m2 indtil 1. september, hvor arealkrav ophæves)
  • Romaskinerne skal stå, så at man ror samme vej med mindst 2 meters afstand.
  • Maskinerne skal rengøres efter gældende retningslinier (afvaskning af håndtag og sæde med sæbevand og afspritning af maskinen i øvrigt)
  • Toilet og omklædningsrum samt bad må benyttes, når arealkrav på 2 m2 pr person og hygiejneregler overholdes.
  • Sociale arrangementer kan afholdes, når arealkravet på 2m2 overholdes, d.v.s. højst 30 personer i opholdstuen og højst 12 på terrassen og højst 4 i køkkenet. Arealkrav ophæves 1. september.
  • Overnatning er tilladt, når sundhedsstyrelsens smitteforebyggende råd vedr. rengøring, hygiejne og arealkrav overholdes.

Venlig hilsen p.b.v.

Alice