Rospinning

Faaborg Roklub udbyder nu rospinning for klubbens medlemmer – såvel nye som gamle.

Det er sjovt. Det er nyt. Det er effektiv træning af hele kroppen. En nyere træningsform, hvor en instruktør guider deltagerne igennem et træningsprogram i takt til god musik. Rospinning ligner på mange måder den type spinningtræning, som de fleste fitnesscentre udbyder. Men i Faaborg Roklub er cyklen udskiftet med en romaskine, og dermed får deltagerne trænet hele kroppen.

Effektiv træning

Når deltagerne har fået styr på teknikken, og får kanaliseret mest mulig kraft ind i hvert enkelt rotag, er rospinning en særdeles effektiv måde at forbedre kondition, styrke og dermed også fedtforbrænding. Når musikken først kører, og alle ror i takt, så glemmer de fleste tiden, og man bliver overraskede over, hvor hurtigt en time pludselig går.

Er du ikke medlem, men har lyst til at prøve om det er noget for dig, så skriv til nedenstående mail-adresse og aftal tid til en prøvetime. Du vil typisk blive bedt om at komme ½ time før spinningtimen og få en grundlæggende instruktion i rotagets opbygning og herefter deltage i en spinningtime sammen med øvrige deltagere.

Du skal medbringe:

Trænningstøj som du kan bevæge dig i.

Indendørssko.

Drikkedunk.

Gåpåmod og godt humør.

Der er mulighed for omklædning og bad i klubben.

RONING ER GOD MOTION FOR VOKSNE I ALLE ALDRE.

Er du interesseret eller har du spørgsmål så skriv til Bente Aalund ,tlf. 25 54 74 77 eller

Alice LaursenAlice Laursen tlf.: 22574250.