Hvem kan blive medlem?

Alle der er fyldt 11 år og som kan svømme 300 meter i åbent hav eller 400 i svømmehal

(600 meter, hvis man vil ro kajak).

Hvornår kan man melde sig ind?

Man kan melde sig ind hele året.

Hvordan lærer man at ro?

Klubben har instruktører, som laver instruktionsforløb i løbet af sommeren, og som sikrer sig, at man når igennem hvad der er nødvendigt for at blive frigivet.

Hvornår ror man?

l princippet kan man ro når som helst når vinden er til det. I instruktionsforløbet kommer man som regel ud sammen med andre, som er i gang med at lære at ro. Derefter kan man tage ud, når man kan samle et hold.

Eller man kan møde i klubben til "åben roning"  på bestemte dage kl 18 og om formiddagen kl 9 , hvor der bliver sat hold bestående af de fremmødte.

I sommerperioden er der mest aktivitet først på aftenen på hverdage.

Hvordan melder man sig ind?

Enten kontakter Bente Aalund  eller en anden fra bestyrelsen, eller kom ind i roklubben på Færgevej 19 i Faaborg,

eller man udfylder indmeldelsesblanket og afleverer den i klubben eller sender den til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..