Siden sidst. Årebladet okt 2014.

Af Harry Kjelsen

Da formanden ryddede op i bestyrelseslokalet stødte han på en originaltegning fra da roklubben blev bygget.  Den var falmet og næsten ulæselig og jeg lovede at prøve at få den ført a-jour.

Ved henvendelse til N.O. fik jeg yderligere en originaltegning, som han havde brugt ved de ændringsforslag han af flere gange har udarbejdet.

Ved at stykke de tegninger sammen er der blevet et rimeligt resultat som nu igen opbevares i roklubben.

Det førte til en interesse for at få opsummeret nogle af de  større ændringer der er sket med klubhuset siden sidste gang vi byggede ny bådebro i 1987.

1987:  Ny bro incl. nye pæle

1995:  Udskiftning af porte

2000:  Større reparation af bådebro og nyt tag på bådhallen

2004:  Portplacering ændret og ny altan udført over bådhallen

2005:  Udvendig malerarbejde på hele bygningen

2006:  Nyt køkken

2008:  Delvis fornyelse af fladbroen

2010:  Ny pontonbro

2012:  Nyt tag efter stormskade og udvendig malerarbejde på hele bygningen

2014:  Total udskiftning af bådebro (dog minus pæle)

Evt. rettelser og oplysning om andre vigtige projekter i dette tidsrum modtages gerne.   Jeg har ikke kunnet opspore mere end ovenstående.